Sistem Yok

Sistem Yok

Neden Tesla CyberTruck?

Tesla CyberTruck

Merhaba. Çoğumuzun ilgiyle takip ettiği ve çıktığı andan itibaren herkesi şaşırtan Tesla Şirketinin yeni ürünü olan Tesla CyberTruck hakkında bilgiler vereceğiz.

Tanıtımından tutun reklam vs gibi konularda bildiğimiz üzere Tesla Şirketi şuana kadar herhangi bir firma ile reklam anlaşması  yapmayarak yoluna devam ediyor. Burada yazanlar aklınızda bulunsun.
Öncelikle Şirketin CEO'su Elon Musk abimiz çıkardığı yeni aracı ile kamyon türevi araçlarda büyük bir değişiklik bir devrim yapacağının farkında. Hal böyle olunca kübik bir tasarımın ortaya çıkması sosyal mecralarda alay konusu olurken kimi tasarımcılar bunun karşısında hayrete düştü. Peki ya neden? İşte burada Şirketin hazırladığı video seyretisine bakarsak aslında tüm kamyon türevi araçlarının aynı olduğu hatta amblemlerini çıkardığımız sürece bir fark oluşturmadığını görmemizi bizlere sunuldu.

Elon Musk

Tesla'nın bugüne kadar yaptığı çalışmalara bakacak olursak aslında rekabetçi bir firma olmadığı açıkca görülmekte konseptleri olsun araçta kullanılan malzemeler tampon görevini üstlenecek metalden tutun araç için hazırlanan piller dahi farklı. Camların kırılması alay konusu olmasından ötürü tüm sosyal mecrada haber kanallarında herhangi bir ücret vs söz konusu olmadan yayınlandığını söylemek isterim. Bu da şirketin harika bir şekilde tanıtımını yaptığını gösteriyor. Olay camların kırılması değil yan tarafta yapılan denemelerde kullanılan camlarda çizik dahi yokken araç üzerinde ki camların tuzla buz olması şahane bir reklamın tanıtımın yapıldığının bir akıl oyununun öne sürüldüğünün belirtisi.
Diğer araçlara kıyasla performans üstünlüğü olsun çeşitli ayarlamalar olsun kabin özellikleri vs gibi konularda daha doğrusu her anlamda üstün bir başarının getirdiği sonuç aslında. Tanıtımın ardında açıklanan rakamlara göre 144.000 adet ön sipariş verilmiş...
Alıp almamak konusunda birşey söylemem ama sonuç olarak bu bir tesla ve arkasında Elon Musk gibi bir dahi var :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar