Sistem Yok

Sistem Yok

Dent Nedir? Nasıl Temin Edilir?

Dent Nedir? Nasıl Temin Edilir?


Merhaba. Bu yazımda sizlere Dent adıyla kripto para dalında hizmet veren sistemi tanıtacağım.
Öncelikle bu aralar sürekli duyduğumuz operatörler üzerinden  gündeme gelen bir mobil uygulama ile ücretsiz bir şekilde para aktarımı mevcut.
Dent dünya çapında global bir pazar yeri oluşturarak ve blockchain teknolojisini kullanarak bunu hayata geçirmektedir. Mobil Data alım-satım işlemi yapan şirketler aracılığı ile kullanılmaktadır.
Bu şekilde bölgede bulunan operatörler üzerinden çeşitli mobil veri paketlerinin en ucuz şekilde alınması planlanmaktadır. Android ve İos üzerinde işlev gören uygulaması sayesinde bir nevi cüzdan görevi görerek kripto para ile data paketleri satın almak, başka bir kullanıcıya hediye etmek gibi birçok özelliği mevcut.

Dent Mobile Apps


Bizim ülkemizde dahil dünya çapında birçok ülke ve operatörler ile çalışmaktadır.
Herhangi bir olası veri kaybı veya gizlilik ihlalinin yapılması söz konusu değildir.
Bir aylık değer grafiğine bakılacak olursa yüksek miktarda artış söz konusu. Yatırımcıların bu artış ile birçok yeni yatırımlar yapması, kullanması beklenmektedir. Dent'i inceleyip almak isterseniz buraya tıklayarak KuCoin adlı borsadan alım satım işlemi yapabilirsiniz.

Ücretsiz mobil data almak veya hediye etmek isterseniz Google Play veya İos üzerinden uygulamayı indirerek kayıt olduktan sonra referans sistemi ile kolay bir şekilde data paketleri alabilirsiniz. Aşağıda verilmiş olan iconlara tıklayıp veya Buraya Tıklayarak kayıt olmanız yeterlidir. İyi günler...
                                                    


Yorum Gönder

0 Yorumlar